Loading...

News From Us

Pearl Naval Global

13
DEC
2021

Tam kapsamla teknik ve ticari hizmet sunuyor

Butik hizmet anlayışıyla 2017 yılında kurulan ve kısa zamanda hayata geçirdiği başarılı işlerle sektörde adından söz ettiren Pearl Naval Denizcilik’in Sahibi Gürhan Burak Alkoç, yürüttükleri faaliyetler ve gelecek projeleriyle ilgili bilgiler verdi.

1999 Yüksek Denizcilik Okulu mezunu olan Pearl Naval Şirket Sahibi Gürhan Burak Alkoç, başmühendisliğini tamamladıktan sonra karada çalışmaya başladı. Alkoç, birçok denizcilik şirketinde; enspektörlük, teknik müdürlük, genel müdürlük gibi farklı görevleri yürüttü. Birçok ülkede yaklaşık 70 farklı tipte gemi inşasında bulunduktan sonra da Pearl Naval Denizcilik’i 2017 yılında kurdu. Firmasının tam kapsamlı teknik ve ticari hizmetler sunduğunu belirten Alkoç, özellikle gemi işletmeciliği, gemi kiralama, tedarik, tamir bakım ve tutum konularında hizmetler verdiklerini belirtti. Alkoç, “Gemi acentalığı ve elektronik servisi uydu haberleşme noktasında da yeni devraldığımız şirketle faaliyetlerimizi daha da genişletmek istiyoruz. Verdiğimiz hizmet kalemleri, esasen denizciliğin bütün bileşenlerine yönelik. İnsan kaynakları ile gemi personeli tedavisi çok önemli iki alan. Bu noktada ağımızı güçlendirmek için Batum'a da yeni bir ofis açtık” şeklinde konuştu.

Pandemide verimliliğimizi üst düzeyde tuttuk

Pandemi sürecinde şirket olarak nasıl hareket ettiklerini ve aldıkları önlemleri anlatan Alkoç, “Pandemi sürecinde doğal olarak yeni bir düzene geçildi. Artık yüz yüze görüşmeler daha çok dijital ortama kendini bıraktı. Evde çalışma düzeni başladı. Burada asıl önemli olan nokta, verimliliği sürekli üst düzeyde tutabilmekti. Pandemi nedeniyle Uzakdoğu’da özellikle gidip fiilen yapamadığımız işlerin yanı sıra Türkiye'de de aynı şekilde yabancı armatörlere ciddi tersane bölgesinde veya gemiler ile ilgili porsted kontrollerde ve oditlerde hizmetler sunduk. Esasen artık bir nevi bu yeni düzende pandemi ile beraber insanlar yaşamaya da alıştılar. Bundan sonraki süreçte, yine bu düzenin daha dijital ortamda, daha online işlerin yapıldığı, evrak-kağıt işlerinin azaldığı, fiili toplantıların ve büyük ofislerin yerini home ve butik ofislerin alacağı yeni düzenin devam edeceğini, böylece sınırların tamamen kalkacağını düşünüyorum” ifadesini kullandı.

....

https://www.7deniz.net/haber-tam-kapsamli-teknik-ve-ticari-hizmet-sunuyor-40334.html

Top